Vremea rea face prăpăd în țară. Cantitățile mari de zăpadă căzute au închis mai multe drumuri.

Ninsoarea și viscolul fac ravagii în țară. În județul Buzău mai multe drumuri au fost închise. În Munții Făgăraș, la Cabana Capra a avut loc o avalanșă de proporții. Mai multe mașini au fost distruse și îngropate sub nămeți. Viscolul puternic a creat mari probleme pe drumurile din județul Cluj. Mai multe mașini au rămas blocate în zăpadă, iar oamenii au fost evacuați cu ajutorul autorităților. 

O avalanșă puternică a avut loc la Cabana Capra, în Munții Făgăraș. În doar câteva minute, toate mașinile parcate au fost acoperite de zăpadă sau distruse iar pagubele sunt foarte mari. Viscolul puternic a pătruns până în interiorul cabanei. Din fericire nu au fost înregistrate victime.

În județul Cluj, mai multe mașini au rămas blocate pe șosea din cauza vântului extrem de puternic și a vizibilității reduse. Oamenii au fost evacuați din autoturisme cu ajutorul detașamentului de intervenție din zonă.

Drumarii au acționat și ei toată noaptea și au împrăștiat material antiderapant pe toate șoselele din țară.

Autoritățile atenționează șoferii să se deplaseze doar dacă este necesar, să adapteze viteza la condițiile meteo și să nu plece la drum fără să aibă mașinile echipate de iarnă. 

 

Articolul precedentAcțiune fulger pentru depistarea conducătorilor auto care parchează pe spații verzi, trotuare și piste de biciclete
Articolul următorCasă cuprinsă de flăcări, la Izvin