Doi tineri au fost prinși de polițiștii Secției 3 Timișoara. Cei doi hoți ar fi spart mai multe autoturisme pentru a fura lucrurile lăsate de proprietari în mașini.

Cei doi hoți au 17 și 18 ani. După isprăvile din ultima perioadă, acum au  fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în arestul I.P.J. Timiș.

În fapt, în noaptea de 03 spre 04 octombrie a.c., cei în cauză ar fi forțat butucul portierei a două autoturisme, staționate pe bulevardul Dâmbovița de pe raza municipiului Timișoara, iar din interior ar fi sustras o geacă, un dispozitiv electroșoc, un telefon mobil și 80 de lei.” se arată într-un comunicat al IPJ Timiș.

Prejudiciul a fost recuperat parțial.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cei în cauză fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților precum și pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului.

Articolul precedentConcurs NASA găzduit de Timișoara
Articolul următorPrimarul Timișoarei a găsit vinovații pentru eșecul referendumului pentru redefinirea familiei