La două luni de când au câștigat Cupa României la fotbal în sală, fotbaliștii Informaticii Timișoara au adus un alt trofeu în vitrina clubului, titlul de campioni naționali. Fotbaliștii pregătiți de Valentin Ilaș au învins în finală același adversar din ultimul act al Cupei, CSM Târgu Mureș.

După o primă repriză echilibrată, Informatica a intrat la vestiare u un gol avantaj, după reușita lui Mihnea Toader. În debutul părții a doua același jucător a recuperat un balon la mijlocul terenului, a plecat spre poarta ardeleană, i-a trimis lui Grosu, care a trimis în poartă. La scurt timp după reușita timișoreană, CSM Târgu Mureș a redus din diferență cu golul lui Cucuieț. Ardelenii au continua să atace și chiar au scos portarul pentru a crea superioritate, însă în două situații mingile trimise către poartă au lovit transversala porții lui Lungu. Timișorenii au răspuns cu ocazia lui Grosu, care in 3 metri a trimis în portarul CSM-ului. În ultimele minute, Informatica a profitat de spațiile din apărarea ardeleană și a mai înscris de alte două ori. Mai întâi Gavrilă a făcut 3-1, pentru ca Grosu să închidă tabela după ce a trimis mingea în poarta mureșenilor din propria jumătate.

Informatica câștigă astfel al doilea trofeu în două luni, după ce și în finala Cupei a învins tot CSM Târgu Mureș, și tot la 3 goluri diferență, însă a fost 5-2 atunci. Cel mai bun marcator al turneului final de la Piatra Neamț pentru timișoreni a fost Sergiu Gavrilă, cu 8 goluri.

Iată și programul meciurilor jucate de timișoreni la turneul final.

Grupa D
Informatica Timișoara 5-4 United Galați
Informatica Timișoara 9-1 CSM Vaslui

Semifinale
Informatica Timisoara 5-2 West Deva

Finala
Informatica Timisoara 4-1 CSM Targu Mures

Articolul precedentTânăr din Timișoara dispărut fără urmă în drum spre școală
Articolul următorTimiș, rezultat final la alegeri