Informatica Timișoara a pierdut cu 4-1 meciul de acasă cu United Galați din etapa a 16-a a primei ligi de futsal.

Timișorenii au fost cei care au pus presiune pe începutul de meci, au controlat primele 10 minute ale acestuia și au ratat trei ocazii importante. United a revenit treptat în joc, iar până la pauză a înscris de două ori prin Cireș și Mimi Stoica, cel care în prima parte a sezonului a jucat la Timișoara.

Partea a doua a fost controlată de oaspeți în totalitate. Elevii lui Florin Ignat au mai punctat 2 ori, prin Craciun și un alt fost fotbalist al alb-violeților, Dani Araujo. Cu 50 de secunde rămase până la final, Informatica a scos portarul, iar tactica a dat rezultate și bănățeni au înscris pentru 1-4 prin Stojan Milovac, aflat la primul gol în campionat.

A fost un meci în care primele 10 minute le-am avut la discreția noastră, după care ușor ușor experiența oaspeților și-a spus cuvântul, au început să ne preseze și să presteze un futsal bun. Am fost și forțați de rezultat să încercăm și un 5 contra 4. Acum se vede cu ochiul liber că avem multe lucruri de pus la punct, suntem la început de drum, e un proiect în care ne bazăm pe jucători tineri și e foarte greu să te bați cu echipele din frunte, cu toate că după părerea mea nu ne-am făcut de râs, nici acum, nici cu Odorheiul„, a declarat la finalul întâlnirii antrenorul timișorean Daniel Rupa.

Informatica Timișoara este calificată în playoff-ul campionatului, și mai are de jucat până la finele sezonului regulat împotriva Clujanei Cluj, în deplasare, și acasă cu Gloria Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here