Informatica Timișoara a pierdut cu 4-1 meciul de acasă cu United Galați din etapa a 16-a a primei ligi de futsal.

Timișorenii au fost cei care au pus presiune pe începutul de meci, au controlat primele 10 minute ale acestuia și au ratat trei ocazii importante. United a revenit treptat în joc, iar până la pauză a înscris de două ori prin Cireș și Mimi Stoica, cel care în prima parte a sezonului a jucat la Timișoara.

Partea a doua a fost controlată de oaspeți în totalitate. Elevii lui Florin Ignat au mai punctat 2 ori, prin Craciun și un alt fost fotbalist al alb-violeților, Dani Araujo. Cu 50 de secunde rămase până la final, Informatica a scos portarul, iar tactica a dat rezultate și bănățeni au înscris pentru 1-4 prin Stojan Milovac, aflat la primul gol în campionat.

A fost un meci în care primele 10 minute le-am avut la discreția noastră, după care ușor ușor experiența oaspeților și-a spus cuvântul, au început să ne preseze și să presteze un futsal bun. Am fost și forțați de rezultat să încercăm și un 5 contra 4. Acum se vede cu ochiul liber că avem multe lucruri de pus la punct, suntem la început de drum, e un proiect în care ne bazăm pe jucători tineri și e foarte greu să te bați cu echipele din frunte, cu toate că după părerea mea nu ne-am făcut de râs, nici acum, nici cu Odorheiul„, a declarat la finalul întâlnirii antrenorul timișorean Daniel Rupa.

Informatica Timișoara este calificată în playoff-ul campionatului, și mai are de jucat până la finele sezonului regulat împotriva Clujanei Cluj, în deplasare, și acasă cu Gloria Buzău.

Articolul precedentVesti bune pentru tinerii părinți. Se va construi o creșă pe bani europeni la Timișoara
Articolul următorFemeie atacată în plină stradă la Timișoara. Cum a reușit să scape de un tâlhar?