După ce au înscris 13 goluri în ultimele două partide în fața echipelor din Deva și Cluj Napoca, fotbaliștii de la Informatica Timișoara au avut parte de o partidă mult mai dificilă la Odorheiu Secuiesc.

Duelul cu formația ardeleană a fost unul echilibrat, și ambele formații au avut bune oportunități de a înscrie, cel mai aproape fiind Manya Sabolcs, a cărui minge a fost respinsă în corner de Roberto Voin.

Informatica a răspuns cu un joc sigur în atac și o apărare prin care ardelenii nu au mai reușit să treacă.

Cu 75 de secunde rămase până la final, o fază plecată de pe semicercul timișorean, de la Ristic, a ajuns la Milovac, iar sârbul a trimis pe lângă portarul Odorheiului în poartă. Gazdele au scos portarul pentru ultimul minute de joc în încercarea de a obține o remiză. La unul dintre atacuri, Voin a reușit să apere un șut al ardelenilor, s-a ridicat de pe parchet si a trimis direct în poarta Odorheiului părăsită de portar.

Odată cu această victorie, Informatica egaleaza la puncte, 9, campioana en-titre Imperial Wet Miercurea Ciuc, având în acelasi timp cea mai bună ofensivă a primei ligi de fotbal in sala, cu 18 goluri marcate.

În runda viitoare formația timișoreană are parte de o etapă de pauză, iar următoarea partidă este programată în 3 noiembrie, acasă, în fața Dunării Călărași.

Articolul precedentCampania de rechizite şcolare organizată de Mitropolie, la final
Articolul următorAccident cu două victime la ieșirea din Caransebeș