Informatica Timișoara s-a impus cu 5-3 în fața Gloriei Buzău și și-a asigurat poziția a cincea în clasamentul sezonului regulat din Liga Națională de fotbal în sală.

Duelul dintre Informatica Timișoara si Gloria Buzău a fost unul în care ambele formații știau exact unde vor juca în a doua parte a sezonului, însă nu și de pe ce locuri.

Bănățenii au fost cei care au deschis scorul prin Bogdanovic, după care Milovac și-a început recitatalul și a făcut 2-0. Oaspeții de la Gloria au redus din handicap prin Cârstea, care a și stabilit scorul primei părți, 2-1.

Repriza secunda început tot cu Gloria în ofensivă, însă timișorenii au profitat și au dus scorul la 3-1 cu o nouă reușită semnată de Milovac.

La scurt timp după, Toader în bruscheaza în semicerc pe unul din foptbaliștii oaspeților, arbitrul arată punctul de la 6 metri. Mario Șchiopu execută, însă Voin respinge și păstrează diferența de două goluri. Gloria avea totuși să egaleze câteva minute mai târziu. Mai întâi același Cârstea a înscris golul doi, pentru ca Zabar să își trimită apoi în propria poartă balonul șutat de unul dintre buzoieni.

Nu s-a încheiat însă așa, deoarece sârbul Milovac și-a desăvârșit evoluția cu încă două goluri, iar Informatica ajunge la 31 de puncte, cu care termina pe poziția a cincea. Timișorenii își știu și primul adversar din play-off, Dunărea Călărași, iar la finele acestei runde vor afla care dintre Autobergamo Deva, United Galați și Imperial Wet Miercurea Ciuc le va completa seria.

Articolul precedentPetiție pentru redeschiderea traficului feroviar spre Serbia
Articolul următorNoua conducere TAROM, lovitură pentru Timișoara