ACS Poli Timisoara a fost învinsă la limită de o formație care încă mai visează la prezența în viitorul sezon al Ligii 1.

Cu toate că este deja retrogradată în liga a III-a, ACS Poli nu a facut figurație în deplasarea de la Ploiești. Bănățenii au făcut o primă repriză perfectă din punct de vedere defensiv și nu le-au permis gazdelor să se apropie prea mult de poartă. Cea mai mare ocazie a primei reprize a venit cu 3 minute inaintea pauzei, cand ploiesteanul Ticu a primit mingea in marginea careului de 16 metri, a patru spre centru, insa sutul sau a trecut putin peste poarta timisoreana.

Repriza a doua a fost controlata în totalitate de Petrolul, care a ratat prima ocazie bună încă din minutul 46, când Rusu a trimis din 6 metri putin pe langa poarta lui Moldovan. În minutul 60, același Rusu șutează din marginea careului de 16 metri, dar mingea deviată trece la o palmă de bara din stânga porții bănățene.

Nouă minute mai târziu, după o eroare a lui Bădăuță la mijlocul terenului, gazdele scapă pe contratac, balonul ajunge la Arnăutu, care din interiorul careului mare șutează la colțul lung și în învinge pe Moldovan. ACS Poli a avut șansa egalării în ultimul minut de joc, însă mingea trimisă spre poartă de Paramatti a fost prinsă de Lungu.

S-a încheiat 1-0, iar ACS Poli a ajuns la eșecul cu numărul 21 din acest sezon, și au cea mai slabă ofensivă a ligii secunde alături de CS Balotești, doar 29 de goluri marcate.  De cealaltă parte, Petrolul a urcat, cel puțin pentru o zi, pe locul al treilea al clasamentului, care asigură prezența în barajul de promovare.

ACS Poli va juca în runda viitoare, penultima a campionatului, ACS Poli Timișoara primește vizita celor de la CS Mioveni.

Articolul precedentInfractori periculoși căutați în toată Europa, prinși în apropiere de Timișoara
Articolul următorEnglez mort pe Autostrada Vestului