Lucrările pentru marcaje rutiere pe varianta de ocolire Timișoara au fost finalizate. Conform acestora este interzis virajul spre stânga, spre drumurile secundare.

Este interzis virajul spre stânga pe varianta de ocolire a Timișoarei.  Pe acest sector de drum au fost montate indicatoare noi, ca urmare a deciziei de a se interzice virajele la stânga de pe toate drumurile de exploatare, precum și manevrele de virare la stânga spre drumurile de exploatare.”, conform unui comunicat al DRDP Timișoara.

Citește și: Amenzi date de polițiștii locali din Timișoara pentru timișorenii care nu s-au ocupat de deratizare și dezinsecție

Pe aceste drumuri secundare se vor monta, în perioada următoare, indicatoare care obligă șoferii să vireze la dreapta. Participanții la trafic trebuie să întoarcă în unul dintre cele 5 sensuri giratorii de pe centură: la Aeroportul Internațional “Traian Vuia”, la Giarmata Vii, drumul județean Timișoara – Lipova, drumul comunal Timișoara – Covaci și DN 69 Timișoara – Arad. Șoferii sunt atenționați să respecte semnificația indicatoarelor pentru a circula în siguranță.

Articolul precedentPolițist italian prins cu bijuterii furate pe aeroportul din Timișoara
Articolul următorMii de familii din Timis vor fi racordate la cel mai important gazoduct din vestul țării