Ripensia Timișoara a produs una dintre surprizele începutului de sezon, după ce a învins cu 2-1 pe terenul celor de la FC Argeș, în ziua în care formația piteșteană sărbătorea 66 de ani de existență.

Prima repriză a întâlnirii din Trivale a fost una în care echipele mai mult s-au studiat una pe cealaltă. Cea mai mare ocazie le-a apținu gazdelor și a venit în minutul 35. O centrare venită din partea stângă a ajuns la Buhăescu, acesta a trimis cu capul din marginea careului de 16 metri pe lângă poartă. În ultimul minut regulamentar al primei părți Fotescu a primit o minge la aproximativ 25 de metri, s-a uitat către poartă și a șutat, iar mingea s-a oprit în vinclul porții piteștene.

Gazdele au revenit mai hotărâte de la cabine, iar Buhăescu și Barbu au ratat o bună oportunitate la 10 minute de la reluare, fiind blocați în aceeași fază de portarul timișorean Dobre. În minutul 75, Blejdea primește o pasă în careul timișorean, trimite înapoi pentru Popescu, iar acesta înscrie cu un șut de la aproximativ 11 metri. Bucuria piteștenilor a durat doar cinci minute. Zaluschi a primit o minge în marginea careului de 16 metri, a driblat doi fundași ai Argeșului și a trimis în plasa porții gazdelor. Piteștenii au fost aproape de gol în primul minut de prelungire, însă Popescu a fost blocat la marginea careului de portarul Dobre.
S-a încheiat 2-1 pentru Ripensia, care obține primele 3 puncte ale sezonului și strică astfel sărbătorirea piteșteană.

După fluierul final, arbitrul partidei a acordat două cartonașe roșii, unul pentru un fotbalist al gazdelor, iar al doilea pentru portarul timișorean Dobre, după ce aceștia au avut un mic conflict la sfârșitul meciului.

În runda viitoare, Ripensia Timișoara primește vizita Gloriei Buzău.

Articolul precedentCum va funcționa serviciul gratuit de taximetrie pentru persoanele cu handicap
Articolul următorTemperaturi caniculare în județul Timiș