Serviciul de transport pentru persoane cu dizabilităţi locomotorii gratuit, din Timișoara, va fi inaugurat în 15 august. Serviciul gratuit va fi asigurat de patru autoturisme Dacia Dokker special amenajate şi dotate. Acestea pot fi solicitate telefonic la numărul gratuit 0800.410.415 sau prin solicitare scrisă, care poate fi depusă la sediul societății de pe bulevardul Dâmboviţa nr. 67 sau trimisă pe adresa de e-mail [email protected]. Serviciul se va desfăşura doar pe teritoriul municipiului Timişoara.

Serviciul se prestează numai pentru persoane aflate în drept, înregistrate în baza de date de utilizatori posibili aflată în administrarea STPT; persoanele cu dizabilități locomotorii beneficiare ale serviciului pot fi însoțite în deplasare de cel mult un însoțitor; serviciul este la dispoziția utilizatorilor în drept, în intervalul orar 8-20, de luni până duminică.

Solicitarea prin email trebuie trimisă cu minimum 24 de ore înaintea nevoii de efectuare a deplasării și va conține date de identificare ale beneficiarului, adresa de plecare/ sosire, data și ora deplasării. În funcție de disponibilul de autovehicule, dispecerul STPT va aloca vehiculele/ șoferii planificați zilnic pentru realizarea efectivă a servicului de transport.

Articolul precedentMașină cu roțile în sus, într-un șanț de lângă Timișoara
Articolul următorLe-au stricat sărbătoarea. Ripensia Timișoara încheie etapa inaugurală a sezonului cu o surpriză și învinge FC Argeș