Hotararea Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta a fost luata tinandu-se cont de propunerea Inspectoratului scolar al Judetului Timis si avand in vedere Hotararile Consiliilor de Administratie ale unitatilor de invatamant – emise cu avizul Directiei de Sanatate Publica Timis. In urma analizei situatiei existente,

Astfel, s-a aprobat schimbarea din scenariul rosu in scenariul galben pentru Liceul Teoretic Periam.

S-a mai aprobat schimbarea din scenariul verde in cel galben pentru Scoala Gimnaziala Sag, Liceul Teoretic Buzias, Scoala Gimnaziala Gavojdia, Scoala Gimnaziala Ghizela, Scoala Gimnaziala Saravale, Scoala Gimnaziala Theodor Bucurescu nr. 1 Sannicolau Mare, Scoala Gimnaziala Nestor Oprean nr. 21, Sannicolau Mare si Gradinita cu Program Prelungit Sannicolau Mare.

Totodata, s-a aprobat schimbarea din scenariul galben in scenariul verde pentru scoala Gimnaziala Lenauheim, scoala Gimnaziala nr. 2 Lugoj, scoala Gimnaziala Parta.

Liceul Teoretic ”David Voniga” Giroc trece de la scenariul galben la cel rosu. Trei cadre didactice sunt depistate pozitiv cu COVID. La Giroc invata 1.300 de elevi care vor invata de la distanta.

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentPrimarul ales al Timișoarei, întâlnire cu prefectul județului Timiș
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 82. Drumul spre iad, pavat cu bune intenții