Liderii Coaliţiei de guvernare vor avea o întâlnire de lucru, duminică, pentru a discuta proiectul de buget pe anul viitor.

„În acest weekend vom lucra împreună pe proiectul de buget pe 2024, unde investiţiile reprezintă fundamentul viziunii noastre de dezvoltare economică. De asemenea, va exista cea mai mare alocare bugetară din istorie pentru Educaţie. Acest lucru am dorit să-l menţionez ca să fie clar pentru toată lumea”, afirma premierul Ciolacu, vineri, în şedinţa de Guvern.

Surse oficiale citate de Agerpres au precizat că discuţiile pe bugetul pentru 2024 se vor derula duminică, la acestea urmând să participe, între alţii, premierul, preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, şi ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.

Potrivit aceloraşi surse, prim-ministrul doreşte ca proiectul de buget să fie pus în transparenţă săptămâna viitoare, luni, şi tot săptămâna viitoare, joi, să fie transmis în Parlament spre dezbatere şi adoptare.

Sâmbătă a avut loc o ședință de urgen la Ministerul Finanțelor tot pe tema bugetului pentru anul 2024. Angajații au fost chemați de acasă de Marcel Boloș pentru a găsi soluții pentru majorările de anul viitor.

Sursa: Newsinn

Articolul precedentVlad Voiculescu, noi acuzații grave în Dosarul vaccinurilor: Nu era luată nicio decizie fără președinte
Articolul următorDavid Popovici a câștigat medalia de bronz în proba de 100 de metri liber, la Campionatul European de înot