Agenția Națională pentru Locuințe a început construcția a patru blocuri în apropiere de Timișoara, în comuna Giroc.

Terenul a fost predat Agenției de Consiliul Județean Timiș, iar ordinul de începere a lucrărilor a fost dat încă din luna februarie. Lângă comuna de la marginea Timișoarei urmează să fie ridicate 4 blocuri, care vor avea parter și două etaje, iar construcția lor se preconizează a fi finalizată în doi ani.

Muncitorii au trecut deja la treabă.

În urmă cu o lună am fost acolo personal să stau de vorbă cu muncitorii și să aflu cum merg lucrarile. Astăzi, vă anunț că a fost turnată fundația, lucru care mă bucură. Asta înseamnă că lucrările înaintează conform planului. Construim 4 blocuri P+2E pentru tineri. Consiliul Județean Timis a pus la dispoziția Agenției Naționale pentru Locuințe întreg terenul necesar, 7.500 de mp. Proiectul costă aproximativ 15 milioane de lei, iar fondurile sunt asigurate de ANL„, a anunțat pe pagina sa de Facebook preșdintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Pe lângă cele patru blocuri ce vor fi dedicate tinerilor, tot la Giroc, ANL mai construiește un bloc ce va fi rezervat medicilor și asistentelor.

Articolul precedentAmenzi de zeci de mii de lei date de polițiști în numai câteva ore, la Timișoara
Articolul următorI-au ridicat din așternuturi. Grupare de trafic de persoane destructurată la Timișoara