Condițiile meteorologice din ultima perioadă au dus la crearea unor adevărate cratere pe multe șosele din Banat. Acum au început reparații de urgență pentru acoperirea gropilor.

 Pentru remedierea problemelor apărute, în ultimele zile, la partea carosabilă, toate echipajele specializate ale D.R.D.P. Timișoara intervin în regim de urgență pentru plombarea gropilor cu mixtură stocabilă, un procedeu provizoriu care are menirea de a reduce temporar disconfortul creat.” se arată într-un comunicat semnat de directorul general al DRDP Timișoara, ing.Cristian Ilie Ispravnic.

Comunicat de presă – 17.01.2019În urma precipitațiilor din ultima perioadă și din cauza fenomenului de îngheț-dezgheț, pe rețeaua rutieră administrată de D.R.D.P. Timișoara, au apărut gropi, ceea ce creează disconfort participanților la trafic. Pentru remedierea problemelor apărute, în ultimele zile, la partea carosabilă, toate echipajele specializate ale D.R.D.P. Timișoara intervin în regim de urgență pentru plombarea gropilor cu mixtură stocabilă, un procedeu provizoriu care are menirea de a reduce temporar disconfortul creat. Atunci când condițiile meteorologice o vor permite, D.R.D.P. Timișoara va începe execuţia lucrărilor cu mixtură caldă în cadrul „Programului de punere în ordine a drumurilor naţionale şi a autostrăzilor la terminarea sezonului rece şi pregătirea lor pentru sezonul estival".Cu stimă,Director General RegionalIng. ISPRAVNIC Cristian Ilie

Publicată de DRDP Timişoara pe Joi, 17 ianuarie 2019

Atunci când condițiile meteorologice o vor permite, D.R.D.P. Timișoara va începe execuţia lucrărilor cu mixtură caldă în cadrul „Programului de punere în ordine a drumurilor naţionale şi a autostrăzilor la terminarea sezonului rece şi pregătirea lor pentru sezonul estival”. Director General Regional DDRP Timișoara, ing.Cristian Ilie Ispravnic.

Reparațiile se fac în regim de urgență. Atunci când condițiile meteorologice o vor permite, D.R.D.P. Timișoara va începe execuţia lucrărilor cu mixtură caldă în cadrul „Programului de punere în ordine a drumurilor naţionale şi a autostrăzilor la terminarea sezonului rece şi pregătirea lor pentru sezonul estival”.

Articolul precedentCentrul de Mari Arși va fi deschis la Timișoara. Anunțul ministrului Sănătății, Sorina Pintea
Articolul următorFemeie atacată de un hoț. Acesta i-a furat toți banii din buzunare