Tatăl Andreei, studenta la Medicină, ucisă de iubit, a declarat că, cel mai probabil, criminalul a dezvoltat o obsesie pentru fata sa şi nu a putut suporta gândul că nu vor mai fi impreună. 

„La 11 am vorbit cu ea. Mi-a trimis mesaj că a terminat orele, îşi face bagajul şi vine acasă şi îmi trimite mesaj când se urcă în autobuz să vină. 

La 12 era autobuzul să plece. Nu mi-a trimis mesaj. Am mai întrebat-o pe unde e, ce face. Nu mi-a răspuns. Am sunat-o. N-a răspuns”, a mărturisit tatăl tinerei studente.

„Eram sigur că ceva nu e în regulă. Mă anunţa de fiecare dată orice, ce paşi făcea. Am luat maşina şi am plecat spre Timişoara.

Probabil, a dezvoltat o obsesie. Am înţeles că el voia şi ea a zis că o să îi spună că nu voia să aibă o relaţie cu el. Indiferent, pe Andreea nu o mai învie. Orice pedeapsă ar lua, pe mine nu mă încălzeşte cu nimic”, este mărturia cu ochii în lacrimi a tatălui Andreei, tânăra din Gorj, studentă la Medicină în Timişoara, ucisă cu sânge rece de iubit.

Medicii au terminat raportul care a arătat că tânăra a fost ucisă cu 31 de lovituri de cuțit și a încercat să se apere până în ultimul moment.

Articolul precedentÎn ultima săptămână, rușii au folosit aproape 190 de rachete, 140 de drone și 700 de bombe, susține Zelenski
Articolul următorAna Maria Păcuraru: Realitatea PLUS rămâne de neclintit! Nu am revenit pentru a prelua postul cuiva. Familia mea nu intră în politică