În județul Timiș 13 cadre medicale au fost infectate cu coronavirus. Este vorba trei medici și  zece asistente.  Mai multi medici se afla in izolare la domiciliu, după ce au intrat în contact cu bolnavi de coronavirus, înainte de a se știi că acestia erau infectati.

În județul Hunedoara 16 cadre medicale au fost confirmate cu coronavirus, dintre care cinci medici, 9 asistente, o ingrijitoare si un membru al personalului auxiliar. Sectia de oncologie a spitalului den Deva este în crantină, după ce trei medici au fost depistați pozitiv la testul pentru COVID 19, la fel și secția de Pneumologie, de unde 14 cadre medicale au intrat în izolare la domiciliu în așteptarea rezultatelor testelor. Chiar astăzi, odată cu decesul cu numarul 101, 13 cadre medicale de la Spitalul din Petroșani au intrat în izolare la domiciliu. Pacienta decedată, pe care au îngrijit-o pentru arsuri de gradul doi și trei dar și pentru un infarct miocardic acut, internată pe secția de chirurgie plastica, a fost confirmată cu coronavirus la trei zile de la internare.

 

Articolul precedentAmenzi de peste 670.000 de lei pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie în Timiș
Articolul următorORDONANȚA MILITARĂ 7. Marcel Vela, Raed Arafat și Bogdan Despescu susțin o conferință de presă la această oră la sediul Ministerului Afacerilor Interne.