Mesaj pro referendum controversat la Timisoara

Un banner cu un mesaj șocant  a fost afișat pe un bloc situat în Piața Victoriei din Timișoara.

Pe un bloc din centrul Timișoarei a fost afișat un banner cu un mesaj care a creat controverse. Textul șocant transmite un mesaj controversat pentru referendumul din  6 și 7 octombrie.

Mesajul, postat pe un banner de mari dimensiuni, transmite: “Apără familia și copii României. Dacă nu vii la vot, doi bărbați vor putea adopta copilul tău!

Controversele au apărut pe rețelele de socializare, după ce mulți timișoreni au remarcat mesajul de pe banner. Nicolae Robu, primarul Timișoarei, a reacționat tot pe Facebook: “Am fost informat că au apărut în oraș materiale de îndemn la prezență la referendum, conținând și un text menit să trezească teamă, îngrijorare și, pe cale de consecință, reacții de ostilitate la adresa comunității LGBT. Detest așa ceva și nu voi tolera! Am și cerut Poliției Locale să intervină în litera și spiritul legii!

Conform altor postări de pe rețelele de socializare, mesaje pro votul DA la referendum au apărut și pe afișe de pe avizierele care aparțin Administrației Domeniului Public, care aparține de Primăria Timișoara.

Articolul precedentAtenționare de vreme rea și cod galben de vânt
Articolul următorAccident pe autostrada A1, în apropiere de Lugoj