Cel mai probabil Ionel Lepa, cel care l-a omorât pe polițist, va fi externat chiar astăzi de la Spitalul Municipal din Timisoara, urmand sa fie tratat in continuare in spitalul penitenciarului.

Medicii i-au extras din corp doua gloanțe. Acestea nu au atins organe vitale, vase importante de sânge sau mușchi dar, pentru că au rămas în corp pe tot timpul cat omul a fugit de polițiști, s-a produs o infecție.

 Medicii de la Spitalul Municipal l-au operat pentru extragerea gloanțelor și i-au administrat tratamentul de rigoare antiinfecție. Conform declaratiilor lor, acum starea lui este stabilă și nu are febră. Asa încât poate fi mutat în orice moment, transferul urmând să fie efectuat în această dimineață.

Pe de alta parte familia politistului ucis, prietenii dar si localnicii din Recaș se pregătesc de înmormântare. Agentul Cristian Amariei va fi insotit pe ultimul drum de un cortegiu impresionant la care si-au anuntat prezenta si oficialitati locale dar si din Ministerul de Interne.

 Un moment mai putin obisnuit a avut loc ieri, cand membrii trupelor speciale care l-au capturat pe ucigas au vrut sa depuna un ultim omagiu la capataiul politistului ucis. Ei au mers intr-o piata din Timisoara ca sa cumpere flori albe, au fost inconjurati de oamenii care i-au felicitat pentru ca au reusit sa-l captureze pe vinovat si si-au exprimat regretul pentru cele intamplate. Florarii din piata le-au daruit 100 de  flori albe pentru a le depune la capatuiul celui care a fost Cristian Amariei, politistul pierit in misiune.

Articolul precedentScandal într-un spital din Timiș. O femeie îi cere șpaga înapoi unui medic. Video
Articolul următorUcigașul polițistului din Recaș a fost externat