La două săptămâni după ce a pierdut meciul din campionat pe terenul Universității Cluj, Timișoara Saracens dă din nou piept cu studenții ardeleni.

De această dată este vorba despre un meci din Cupa României, etapata a patra a fazei grupelor. Timișorenii sunt pe locul 2 în grupă, însă au un meci mai puțin disputat față de liderul din Baia Mare și pleacă în retur cu cea mai bună ofensivă, 137 de puncte înscrise, dar și cea mai solidă defensivă a întrecerii, 26 de puncte încasate. În duelul ardelenii revin în teren pentru bănățeni Horațiu Pungea, recuperat după o accidentare, și Vlad Neculau, care și-a ispășit trei etape de suspendare.

Este un meci important pentru noi, pe care personal îl aștept cu nerăbdare. Eu sunt entuziasmat de posibilitatea acestei revanșe și am un sentiment pozitiv. Nu știu dacă așa gândesc și jucătorii mei. Nu depinde doar de noi, staff-ul tehnic și trebuie să treacă și ei peste lucrurile mai puțin bune care s-au întâmplat în ultimul timp și să arătăm din nou ca o echipă adevărată. Ultimele rezultate nu atât de bune au venit și pe faptul că ne-am complicat singuri și nu am rămas împreună. Mulți s-au întors în cochilia lor și au luat decizii de unii singuri, în loc să rămânem puternici cu toții. Sper să arătăm altă față în meciul care se apropie”, a spus antrenorul timișorean Sosene Anesi.

Căpitan în meciul cu ardelenii va fi Eugen Căpățână, singurul jucător din lot ce are în palmares toate trofeele din ultimii 10 ani.

Cu tot respectul pentru echipa din Cluj, acea înfrângere a fost una din cele mai urâte și mai amare din cariera mea. Credeam că doar prezența noastră în teren ne va asigura victoria. Lipsa de atitudine și mai ales indisciplina ne-au lovit rău atunci. E timpul să nu mai repetăm greșelile și să ne punem trupurile la contribuție”, spune Eugen Căpățână înaintea duelului cu ardelenii.

Duelul dintre Timișoara Saracens și Universitatea Cluj este programat sâmbătă, de la ora 15, pe stadionul Dan Păltinișanu. În tur, timișorenii s-au impus cu 40-3.

Articolul precedentRealitatea Plus se vede acum în toată țară. RCS & RDS a introdus postul TV în grilă
Articolul următorExpoziție de excepție în Bastionul Theresia din Timișoara. Păsări împăiate in urmă cu aproape 100 de ani și fluturi de noapte aduse în fața timișorenilor