O bandă de hoți a fost prinsă de polițiștii din Timiș după o operațiune ca în filmele de acțiune.

Totul s-a întâmplat in noaptea de marti spre miercuri în localitatea timișeană Beregsău Mare, aflată la aproximativ 20 de kilometri de Timișoara. O bandă de patru hoți a intrat într-un magazin Profi din localitate, de unde au furat țigări și băutură în valoare de 15.000 de lei.

Polițiștii au fost alertați de reprezentantul unei firme de pază care a anunțat pornirea uneia dintre alarme la magazin. Un echipaj al Poliției a plecar spre Beregsău, unde a zărit o mașină suspectă în care au urcat cei patru, care aveau fețele acoperite de cagule.

Polițiștii au plecat în urmărirea lor și a au tras și focuri de armă în plan vertical, însă tinerii nu s-au oprit. În cele din urmă au abandonat mașina cu care au fugit la Utvin și s-au făcut nevăzuți.

Polițiștii au continuat cercetările și au reușit să îi prindă pe trei dintre ei, care au vârste cuprinse între 31 și 33 de ani. Doi dintre ei s-au ales cu dosare penale pentru furt calificat, iar cel de-al treilea va fi acuzat și de conducerea unui autoturism cu numere false.

Polițiștii îi bănuiesc banda de hoți de mai multe spargeri date tot la magazinele aceluiași lanț de supermarket-uri în întreg județul. Modul de operare era unul bine pus la punct, iar cei patru reușeau să intre și să ia ceea ce își doreau în numai 3 minute.

Cel de-al patrulea membru al grupului este căutat în continuare de polițiștii.

Articolul precedentBrazii de Crăciun vor fi adunați de compania de salubrizare
Articolul următorUltima speranță în fața urgiei. Adăposturile pentru oamenii străzii sunt pline