Oamenii care vin la Spitalul Județean din Timișoara cu mașina vor avea și locuri de parcare decente în care să își lase auvehiculele. Este vorba despfre o parcare supraetajată pe care Consiliul Județean dorește să o construiască.

Clădirea ce urmează să fie ridicată va fi amplasată în apropierea Centrului de Trasnfuzii. proiectul a trecut deja de votul aleșilor județeni și se poate trece la următoarele etape.

A fost aprobat un prim pas în realizarea acestei investiții. Este o investiție care poate să ajungă până la un regim de înălțime de până la 24 de metri, o parcare supraetajata pe terenul Consiliului Județean Timiș. După aprobarea acestui proiect, urmează să trecem la procedurile privind realizarea studiilor de fezabilitate și scoaterea la licitație pentru realizarea investiției. Sperăm să se realizeze cât mai repede, dar nu ține neapărat numai de noi”, a spus Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.

Parcarea supraetajată ar putea fi construită din banii Consiliului Județean.

În prezent, există o parcare amenajată în fața Spitalului Județean, însă locurile sunt insuficiente, cu toate că acestea sunt amenajate și pe o parte și pe alta a străzii care se intersectează cu bulevardul Liviu Rebreanu.

Alte două parcări sunt amenajate în spatele stației de autobuz de pe Liviu Rebreanu, respectiv în fața intrării la Casa Austria, ambele fiind tot timpul ocupate.

Articolul precedentAccident cu două victime pe o șosea din Timiș
Articolul următorPolițist înjunghiat în misiune în Timiș