Timișoara Saracens a pierdut cu 21-16 meciul cu CSM București, partidă restantă din etapa a 11-a a Superligii de rugby, după ce a avut și doi oameni în plus în teren, dar și un eseu anulat.

Prima repriză a duelului dintre finalistele din acest sezon ale Cupei României a fost una echilibrată, conform așteptărilor. Gazdele au deschis scorul dintr-o lovituiră de pedeapsă a lui Vlaicu, însă timișoreanul Samoa a egalat la scurt timp prin același procedeu. CSM-ul a revenit în atac, a profitat de neatențiile din defensiva campioanei, iar fostul timișorean Tangimana a culcat balonul în terenul de țintă al bănățenilor. Vlaicu a adus și punctele suplimentare și s-a făcut 10-3. Saracens a revenit în joc cu o lovitură de pedeapsă semnată de Luke Samoa, care a stabilit și scorul pauzei, 10-6.

La reluare Timișoara a început mai hotărâtă, a presat mai mult și a reușit să pună 7 puncte pe tabelă după un eseu de penalizare dictat de arbitrul Șerban după erori repetate ale rugby-știlor CSM-ului. În partea a doua a reprizei Popârlan a primit un cartonaș galben, după care bucureștenii au primit 2 lovituri de pedeapsă transformate de Vlaicu, și cu care au răsturnat rezultatul de pe tabelă. Formația din capitală a mai profitat o dată de erorile timișorene și Vaovasa a culcat balonul în terenul de țintă timișorean după o cursă de aproape 50 de metri. Timișoara a presat în continuare, iar Tătăruș a reușit un eseu, însă acesta a fost anulat de arbitrul Șerban, care a acordat însă o lovitură de pedeapsă timișorenilor. Samoa a transformat fără probleme și a stabilit scorul final, 21-16 în favoarea CSM-ului.

Odată cu acest eșec, Timișoara rămâne pe poziția a treia, cu 45 de puncte, la 3 lungimi de liderul CSM București, și la un punct de locul al doilea, care asigură semifinala acasă, și care în prezent e ocupat de Steaua.

În ultimele două runde din sezonul regulat al Superligii, Saracens va juca în deplasare, mai întâi cu Tomitanii Constanța, iar în ultima rundă cu Universitatea Cluj.