Timișoara urmează exemplul altor orașe mari ale țării și își face patinioar în centrul orașului.

Amenajarea patinoarului a început în Piața Libertății din Timișoara. Peste o folie de plastic va fi amplasat pamant, pentru ca întreaga zonă să fie nivelată, deoarece platoul pe care va fi amenajat este ușor înclinat.

Patinoarul va avea 160 de metri patrati, iar materialele necesare montarii au fost aduse deja in piata.

Vom avea patinoar cu o suprafață de 600 mp, este în regim privat. Firma plătește ca să îl instaleze acolo. Evident ca își va plăti și consumul. Eu cred că lumea se bucură că va fi un patinoar. La mall se bucură lumea când se face, dar aici se pare că nu. Pentru cel din Parcul Copiilor, deocamdată, nu avem o soluție. Se pare că locația nu este potrivită. Se pare că nu a fost bine aleasă locația și de aceea nu a avut clienți. Am încercat inclusiv în regim privat să-l folosim, dar nu a funcționat. O sa perseverăm, pentru că e un lucru care e păcat să nu fie folosit„, a precizat primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Timișorenii care vor dori să folosească patinoarul din Piața Libertății vor plăti 15 lei pe zi, de luni până vineri, și 20 de lei de vineri până duminică.

Patinele se pot închiria cu 15 lei pe zi.

Acesta ar fi al doilea patinoar al Timișoarei, după cel cu suprafata artificiala amenajat în Parcul Copiilor în toamna anului 2016, dar care nu mai este funcțional.

Patinoarul este una dintre surprizele Târgului de Crăciun de la Timișoara, care se va deschide în 1 decembrie.

Articolul precedentAngajații de la Finanțe au întrerupt lucrul
Articolul următorRețea de trafic de migranți anihilată după percheziții la Timișoara și în București