O mulțime de șoferi nu s-a bucurat în liniște de vacanța de Rusalii, după ce au avut de-a face cu polițiștii ieșiți în patrulare. Oamenii legii au dat amenzi și pentru alte fapte care tulburau linistea publică.
Peste 200 de poliţişti timişeni acționat în cele trei zile libere, pentru a asigura ordinea pe șosele, dar și siguranța cetățenilor.
Aceștia au intrvenit Poliţiştii  la 225 de solicitări primite din partea timișenilor şi au dat 490 de amenzi, în valoare de peste 178.000 de lei.
Ca urmare a măsurilor întreprinse, poliţiştii timişeni au constatat 48 de infracţiuni și au prins în flagrant 13 persoane bănuite de săvârşirea unor infracţiuni.
„O atenţie deosebită a fost acordată traficului rutier, poliţiştii acţionând pe principalele drumuri naţionale şi judeţene, pentru ca cetăţenii să se deplaseze spre zonele de agrement şi să se întoarcă acasă în condiţii cât mai sigure. Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi, în urma cărora au aplicat 343 de sancţiuni contravenţionale la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care 82 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.
Poliţiştii au reţinut și 39 de permise de conducere şi au retras 11  certificate de înmatriculare auto.
Articolul precedentPericol la scăldat. Cum ne putem feri de primejdie
Articolul următorAccident în Timiș. Un microbuz a fost lovit de tren