Consecvent obiceiului de a-și exprima părerea pe rețelele de socializare, primarul Timișoarei afirmă pe Facebook că PNL nu este în fruntea listei.

Nicolae Robu a postat pe Facebook părerea lui referitoare la candidații la europarlamentare. Conform primarului Timișoarei, PNL nu este în fruntea listei, din … lipsă de personalități.

1. Dacă un partid are personalități cu scor în sondaje peste scorul partidului, atunci, fără îndoială, acestea trebuie să fie în fruntea listei (după părerea mea, PNL nu are)

2. Dacă -spațiu- candidații au scor în sondaje sub scorul partidului, atunci trebuie să conteze NEAGREEREA de care ei -inclusiv cei de pe primele locuri!- au parte la electorat (evident, vorbim de percepții). Asta înseamnă că, în acest caz, este de preferat pe listă un candidat mai puțin cunoscut sau chiar necunoscut -UNUL ONORABIL, MERITUOS, DESIGUR-, care nu ține votanți potențiali departe de listă, decât o personalitate cu scor sub scorul partidului, care ar ține votanți potențiali departe de listă”,  a scris primarul pe Facebook.

 

Articolul precedentDe luni, elevii se întorc la școală! Măsurile pentru prevenirea îmbolnăvirii de gripă rămân
Articolul următorZone din Timișoara și din județ fără curent electric. Lista întreruperilor