Soferii care vor veni în vizită la Timișoara si au abonamente pentru parcare in Cluj, Oradea și Arad, le vor putea folosi și în viitoarea Capitală Culturală Europeană.

Decizia a fost luată de consilierii locali din Timișoara în ultima ședință din 2018. Hotărârea de la Timișoara va fi însă valabilă cu o condiție.

Clujenii, orădenii și arădenii vor avea recunoscute în Timisoara abonamentele generale pe mijloacele de transport în comun și pe parcările publice, cu excepția celor pentru zona verde (zero)! Consiliul Local Timișoara a votat asta, astăzi! Evident, condiționat de reciprocitate! Alianța Vestului TREBUIE să aducă cetățenilor celor patru orașe asociate, cât mai repede, beneficii concrete! De la lucruri mici, până la proiecte de mare anvergură! Evident, ultimele necesită timp și îi rugăm pe stimații noștri concitadini să înțeleagă asta și să aibă răbdare și încredere în noi, încredere în Alianța Vestului!„, a anunțat primarul Nicolae Robu.

Alianța Vestului a fost semnată de primarii din Timișoara, Arad, Oradea și Cluj și își propune să atragă fonduri europene pentru cele patru mari orase.

Articolul precedentUn președinte nou al Asociației Timișoara 2021 – Capitala Europeană a Culturii
Articolul următorAccidente pe autostrada între Timișoara și Lugoj. Doi oameni au ajuns pe mâinile medicilor