Chiar dacă opinia generală era că noua Sală Polivalentă a Timișoarei va fi construită în … comuna Giroc, pentru că varianta era susținută de președintele PSD-ist al Consiliului Județean, Călin Dobra, astăzi s-a aflat că sala se va înălța în Timișoara, lângă actualul stadion Dan Păltinișanu, care va fi demolat și mai apoi reconstruit.

„Evident ca sunt extrem de bucuros ca s-a decis ca Sala Polivalenta de 16.000 de locuri sa fie construita la Timisoara. S-a intamplat firescul, a prevalat ratiunea si eu nu pot fi decat fericit, fericit pentru Timisoara, pe care eu chiar o iubesc cu toata fiinta!
Eu reafirm ca astfel de obiective de maxim impact, cum este o mare sala polivalenta si la fel, cum e un mare stadion- trebuie rupte de jocurile politice si sustinute de toti cei implicati la un moment in actul administrativ national si local deopotriva, indiferent de pozitie -la putere sau in opozitie-. Interesul public trebuie sa fie mai important decat orice pentru toti actantii prinsi in joc! Cred ca ideal ar fi ca cele doua institutii de cea mai mare importanta din plan local -Primaria Timisoara si Consiliul Judetean Timis- sa fie parteneri in administrarea obiectivelor de aceasta factura -marea polivalenta si marele stadion, care si el va trebui construit-, indiferent de culoarea politica dominanta a lor de moment, culoare schimbatoare, oricum, in timp, cum se intampla in democratie!”, a fost reacția lui Nicolae Robu, primarul Timișoarei.
Articolul precedentDeșeurile periculoase din mediul rural vor fi colectate printr-o campanie specială
Articolul următorFestival istoric în Cetatea Timișoarei