După două victorii în primele două partide din grupele Cupei României, Timișoara Saracens joacă primul meci pe teren propriu al sezonului 2019-2020 cu Tomitanii Constanța.

Timișorenii vin dupa doua victorii și sunt în cautarea unei a treia, care sa le asigure un traseu mai liniștit în returul fazei grupelor.

Nu va fi un meci ușor, ținând cont de ultimele întâlniri ale noastre cu cei din Constanța, meciuri în care nu am performat suficient de bine, dar sunt nerăbdator să intrăm în teren sâmbătă. Vor avea oportunitatea să intre în teren și alți jucatori care nu au evoluat până acum, având ocazia sa continue performanța colegilor. Suntem nerăbdători să evoluăm în fața spectatorilor noștri și în fața familiilor noastre și sper ca atât sâmbata, cât și în viitor, vom avea cât mai mulți suporteri în tribune, care sa ne fie alaturi pe parcursul acestui sezon”, spune inaintea intalnirii antrenorul timișorean, Sosene Anesi.

Formatia timișoreana abordeaza partida într-o formula ușor experimentala, în care își fac loc mulți tineri. dintre jucătorii veniți în această vară vor debuta în fața publicului timișorean din postura de titulari Shamkaradze și Jipa, în timp ce pe bancă se află Lungu, Perici și Vaovasa.

Până acum au fost două partide în urma cărora, cred eu, baieții au crescut de la meci la meci, drept dovada rezultatele obținute. Cred ca urmatoarea întâlnire va fi o ocazie buna de a pune la punct ultimele detalii ce au mai ramas de fixat înainte de începerea campionatului și o ocazie de a demonstra ceea ce am învațat și pregatit pâna acum. În aceasta partida, din câte știu, se vor folosi și tineri, dar și jucatori care nu au performat până acum, pentru a putea fi evaluați de către antrenori și abia așteptam aceasta întâlnire în fața fanilor noștri”, a spus înaintea întâlnirii capitanul, Eugen Căpățână.

Formația de la malul marii este și ea la primul meci, însa primul din acest sezon, dupa neprezentarea de la Baia Mare, și meciul amânat cu Universitatea Cluj. Tomitanii vin la Timișoara cu trei foști timișoreni în lot, toți anunțați titulari pentru partida de sâmbata.

Gigi Militaru, Marian Gorcioaia si capitanul Johnny Sola sunt cei care în trecut au câștigat trofee cu Timișoara, iar acum fac parte din lotul Tomitanilor, dar si noul antrenor principal al dobrogenilor, Danie de Villiers.

Partida va avea și un moment special. La pauză suporterii timișoreni își vor lua la revedere de la Samuel Mariș și Mădălin Lemnaru, rugbyști care își încheie cariera sportivă după 10 trofee câștigate în tricoul lui Saracens.

Duelul dintre Timișoara Saracens și Tomitanii Constanța este programat sâmbata, de la ora 11, pe stadionul Dan Paltinișanu.

Articolul precedentHoți prinși după mai multe lovituri în Timiș
Articolul următorBărbat ajuns la spital după un accident de mașină în Timiș