Polițiștii au demarat percheziții la două saloane de masaj erotic din Arad, unde se practica prostituția, iar pe lâgă serviciile sexuale erau vândute și substanțe psihoactive.

Teisprezece percheziţii au loc joi dimineaţă în judeţele Timiş şi Arad, fiind vizate două saloane de masaj erotic, unde era practicată prostituţia şi erau distribuite substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, 31 de persoane urmând să fie duse la audieri.

”În această dimineaţă, Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T –  Serviciul Teritorial Timişoara, fac joi dimineaţă 13 percheziţii domiciliare la 14 imobile, din judeţele Timiş şi Arad, pentru destructurarea a două grupuri infracţionale organizate, specializate în proxenetism şi efectuarea fără drept de operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efect psihoactiv”, anunţă joi IGPR.
 
Conform anchetatorilor, în perioada iunie 2021- mai 2023, 14 persoane fizice şi juridice, sub paravanul a 4 societăţi comerciale, au constituit două grupuri infracţionale organizate, specializate în comiterea infracţiunilor de proxenetism, prin înlesnirea prostituţiei şi tragerea de foloase materiale, ca urmare a practicării prostituţiei de către 11 femei, în cadrul a două saloane de masaj erotic, unde erau distribuite substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, persoanelor care întreţineau acte sexuale cu fetele din cele două saloane.
 
Vor fi puse în executare  21 de mandate de aducere.
 
Suportul de specialitatea a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române şi Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiei Timişoara.
 
Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul brigăzilor de combatere a criminalităţii organizate Alba, Iaşi, Cluj, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş şi jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Glad Voievod” Timişoara.
Articolul precedentUn ciclon mediteranean lovește România – Meteorologii avertizează: cât vor ține furtunile violente
Articolul următorProteste în stradă: mitinguri ale profesorilor în județul Timiș