ASU Politehnica Timișoara a obținut 3 puncte mari în lupta pentru evitarea ultimelor locuri din liga secundă în deplasarea de la Buzău și a făcut un salt de șase poziții, depășind concitadina Ripensia.

Prima repriză a fost una în care cele două echipe mai mult s-au studiat. Gazdele de la Gloria au avut două oportunități de a înscrie pe finalul primei părți, dar Mihalache a fost imprecis, în timp ce lovitura de cap a lui Tucaliuc a fost respinsă de portarul timișorean Murariu. ASU Poli a răspuns prin lovitura de cap a lui Mera, care a trecut pe lângă poarta gazdelor.

La numai 4 minute de la reluare, o centrare a lui Zabun l-a găsit în careul buzoian pe Mera, care a trimis balonul în plasa porții gazdelor. Gloria putea egala după alte 4 minute, dar șutul lui Munteanu a trecut pe lângă bara din dreapta a porții bănățenilor. Cu toate că oportunități au mai fost până la final, niciuna dintre echipe nu a mai reușit să puncteze, iar ASU Politehnica ajunge la a 4-a victorie a sezonului.

Odată cu această victorie, alb-violeții au ajuns la 17 puncte, același număr ca Ripensia Timișoara, însă poliștii au un golaveraj mai bun și a părăsit pozițiile care duc în liga a III-a.

La finalul acestei săptămâni ASU politehnica va disputa o nouă partidă în liga secundă si primește vizita lui Csikszereda Miercurea Ciuc, formație aflată pe locul 15 în clasament, la un punct în spatele timișorenilor.

Articolul precedentTramvaie tamponate la Timișoara. De vină, frunzele depuse pe linii
Articolul următorArad: Ordine de protecție provizorii împotriva a doi bărbați violenți