ASU Politehnica Timișoara a obținut 3 puncte mari în lupta pentru evitarea ultimelor locuri din liga secundă în deplasarea de la Buzău și a făcut un salt de șase poziții, depășind concitadina Ripensia.

Prima repriză a fost una în care cele două echipe mai mult s-au studiat. Gazdele de la Gloria au avut două oportunități de a înscrie pe finalul primei părți, dar Mihalache a fost imprecis, în timp ce lovitura de cap a lui Tucaliuc a fost respinsă de portarul timișorean Murariu. ASU Poli a răspuns prin lovitura de cap a lui Mera, care a trecut pe lângă poarta gazdelor.

La numai 4 minute de la reluare, o centrare a lui Zabun l-a găsit în careul buzoian pe Mera, care a trimis balonul în plasa porții gazdelor. Gloria putea egala după alte 4 minute, dar șutul lui Munteanu a trecut pe lângă bara din dreapta a porții bănățenilor. Cu toate că oportunități au mai fost până la final, niciuna dintre echipe nu a mai reușit să puncteze, iar ASU Politehnica ajunge la a 4-a victorie a sezonului.

Odată cu această victorie, alb-violeții au ajuns la 17 puncte, același număr ca Ripensia Timișoara, însă poliștii au un golaveraj mai bun și a părăsit pozițiile care duc în liga a III-a.

La finalul acestei săptămâni ASU politehnica va disputa o nouă partidă în liga secundă si primește vizita lui Csikszereda Miercurea Ciuc, formație aflată pe locul 15 în clasament, la un punct în spatele timișorenilor.