În mai multe unități de învățământ din județul Timiș, cursurile se suspendă înainte sau după referendum. Este vorba despre școlile și grădinițele unde sunt amenajate secții de votare.

În unele unități de învățământ se vor suspenda orele de curs vineri, 5 octombrie sau luni, 8 octombrie. În altele se modifică doar orarul, în funcție de ceea ce trebuie făcut pentru referendum.

Vineri nu vor face ore elevii de la Colegiul Tehnic “Dimitrie Leonida” și cei de la Liceul Penticostal.  Tot vineri se suspendă activitatea cu preșcolarii în grădinițele nr. 11 și 12 din Timișoara, precum și în cea din satul Jdioara. În alte unități de învățământ orarul va fi doar adaptat programului impus de organizarea secțiilor de votare.

Luni, după referendum, rămân închise porțile grădiniței din Jdioara. Nu va fi activitate nici la Grădinița cu program prelungit nr. 1 din Timișoara.

În județul Timiș sunt așteptați la vot 624.444 de alegători care vor putea săși exprime părerea pro sau contra modificării Constituției în 596 de secții de votare.

Articolul precedentAlcool produs și vândut ilegal, percheziții în Timiș
Articolul următorLovitură dată de hoți la o universitate din Timișoara. Cum au încercat să fure un seif din instituție