Laurențiu Reghecampf turbează de furie! Antrenorul care s-a îmbătat atât de tare încât a rupa masa poliției la audieri, neputând să se mai țină pe picioare, a luat foc după ce Anamaria Prodan a decis să rupă tăcerea și să facă publice toate necazurile prin care a trecut în cei mai bine de 15 ani de căsnicie. 

Într-un acces de furie, Laurențiu Reghecampf a dat buzna în casa Anamariei Prodan și a agresat-o, aducându-i injurii și amenințări cu moartea! 

Mai mult, acesta pare să nu se dea în lături de la nimic pentru a-i face rău fostei soții cu care are un copil minor, Laurențiu Reghecampf, inclusiv să-i fabrice dosare pentru a o băga în pușcărie. 

„Ma ameninta cu Dragos Dobrescu. Pai pentru ce? Pai cat sa tac? Înca tac caci am un copil cu el. Dar nu imi e frica de Dobrescu. Pai vedeti video. Ce mai comentam? Si-a scos certificat Reghecampf ca l-a batut sotia? Pai asta spune tot despre el ca om, ca barbat si ca tata! Mai ales ca barbat. Sa vina la tv cu lacrimi in ochi sa arate ochiul vanat ca femeile… Asa e marele Reghe! Jenant de la A la Z!”, a spus Anamaria Prodan.

IMAGINI EXCLUSIVE – Cum s-a bătut Anamaria Prodan cu Laurențiu Reghecampf: impresara, luată la pumni și palme de fostul soț – VIDEO

 

Articolul precedentAnamaria Prodan, detalii cutremurătoare despre Bebeto, fiul minor care a fost martor la bătaie: „Este traumatizat, plânge încontinuu!”
Articolul următorScandalul Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf a explodat în presa internațională: „Și-a bătut soția și a amenințat-o cu moartea”