Cele doua reprezentante ale Timișoarei în liga secundă au jucat fiecare câte un meci de verificare în acest final de săptămână, și au obținut rezultate similare.

ASU Politehnica a primit vizita viitoarei colege din liga a doua, CSM Reșița. Timișorenii au fost cei care au deschis scorul, dintr-o lovitură de la 11 metri a lui Ignea. Duelul a fost unul foarte echilibrat, iar cu ocazii bune și de o parte și de alta, dar și ratări multe. Cărășenii au obținut în cele din urmă un rezultat de egalitate, tot după o lovitură de la 11 metri, transformată de fostul atacant polist, Gelu Velici.

Ripensia Timișoara a obținut tot un egal la capătul întâlnirii cu gruparea de liga a III-a din Dumbrăvița. A fost o partida spectaculoasa, cu șase reușite. Oaspeții au deschis scorul în minutul 14, prin Soare, însă după numai 2 minute Staicu a reușit să egaleze, după centrarea lui Zaluschi. În minutul 30, Dumbrăvița a obținut o lovitură de la 11 metri, a executat Drăghici, însă portarul Ripensiei a respins în bară, și mai apoi în afara terenului. Din lovitura de la colț, mingea a ajuns la Enciu, care a trimis în poartă și Dumbrăvița avea 2-1. Ripensia a revenit încă o dată pe tabelă, chiar înaintea pauzei, prin reușita lui Apro, care a înscris dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri.

La 10 minute de la reluare, Dumbrăvița a preluat din nou conducerea, după ce Drăghici l-a învins cu un lob pe Mociu. Ripensia a reușit să egaleze a treia oară, prin Zaluschi, care a stabilit și scorul final, 3-3.

La jumătatea săptămânii viitoare cele doouă formații de liga secundă ale Timișoarei au noi amicale. ASU Poli va merge în ungaria pentru meciul cu formația din Szeged, în timp ce Ripensia va evolua pe terenul Luceafărului Oradea.

Articolul precedentSchimbări în traficul din zona centrală, la Timișoara. Străzi lărgite, o stație de taxi dispare, iar una de transport în comun se mută
Articolul următorAccident cu două victime într-o intersecție din Timișoara