Echipa de baschet masculin a Timișoarei are antrenor. Dragan Petricevic a ajuuns pentru a treia oară în carieră la Timișoara.

În precedentele sale mandate pe Bega, tehnicianul bosniac a câștigat de două ori Cupa României, dar și o medalie de argint în campionat.

Am vrut mereu să mă întorc acasă. Pot spune acasă, pentru că sunt și cetățean roman și am dobândit și naționalitatea română, iar domiciliul meu din buletin este în Timișoara. Eu mai aveam contract în Tunisia și mi-a fost greu să plec de acolo, deoarece mai ales din punct de vedere uman am stabilit niște conexiuni foarte puternice cu jucătorii, staff-ul, apropiații clubului, dar mai presus a fost dorința de a lucra din nou în Timișoara. Știu că sunt expus, toată lumea va fi cu ochii pe mine, și cei care mă apreciază, și contestatarii mei. Una peste alta, sper să facem performanța. Ne așteaptă luni grele, trebuie să formăm o echipa, să ne pregătim bine și să rezistăm, dar am încredere că se poate”, a spus Dragan Petricevic.

Clubul timișorean are încă datorii mari către foștii jucători, însă până la sfârșitul acestei luni aceste probleme vor fi rezolvate, spune președintele secției de baschet a SCM Timișoara, Ilie Trițoiu.

Este o bucurie să reluăm colaborarea. Am făcut-o de atâtea ori, ne cunoaștem bine, și anul trecut am fost la un pas să batem palma, dar au intervenit atunci mici detalii… Sperăm să facem o treaba cât mai bună împreună”, a declarat Ilie Trițoiu.

Baschetbaliștii de la SCM Timișoara vor relua antrenamentele la jumătatea lunii august.

Sursa foto: transilvaniareporter.ro

Articolul precedentCopaci smulși, gospodării inundate, pagube produse de grindină – bilanțul vijeliei din Timiș
Articolul următorCoșmarul de pe calea ferată. O călătorie spre Mangalia transformată în calvar