A doua deplasare în județul Argeș și a doua înfrângere pentru Ripensia Timișoara.

Gazdele de la CS Mioveni au controlat prima repriză și au reușit să puncte de două ori până la pauză. Scorul a fost deschis de experimentatul Năstăsie după un sfert de oră de joc, în timp ce după alte 6 minute Rădescu a făcut 2-0.

Partea a doua s-a desfășurat după aceleași coordonate ca și prima, cu Mioveniul la conducere și Ripensia încercând să țină pasul. În minutul 78 gazdele scapă pe un contraatac, iar Valentin Balint face 3-0. Cu două minute înainte de final, Stoica pătrunde în care, trimite în fața porții, iar Valentin Balint are de îndeplinit o simplă formalitate, ducând scorul al 4-0. Timișorenii au avut o răbufnire de orgoliu și au înscris golul de onoare în prelungirile jocului, prin Călin Toma, dintr-o lovitură liberă.

Odată cu acest rezultat, Ripensia rămâne cu 45 de puncte, la egalitate cu ASU Politehnica, ambele echipe fiind la 6 puncte de primul loc retrogradabil, cu două etape rămase până la finalul sezonului.

Runda viitoare Ripensia va primi vizita celor de la Daco-Getica București, iar în ultima etapă a campionatului timișorenii vor juca pe terenul Farului Constanța.

A treia reprezentantă a Timișoarei în liga secundă, ACS Poli, va juca luni, în penultima partidă a etapei pe terenul Petrolului Ploiești.

Articolul precedentFestivalul coral internațional Vox Mundi
Articolul următorUn biciclist a intrat sub un TIR