Problema locurilor de parcare în unele zone din Timișoara va fi rezolvată în acest an după ce mai multe locuri de parcare vor apărea în locul vechilor garaje.

Angajații municipalității au început să dărâme garajele din apropierea străzii Sirius, din zona Soarelui. Echipele de intervenție au demontat mai întâi ușile metalice ale garajelor, iar la cele la care acestea nu mai existau s-a intrat direct cu buldozerul.

Angajații Colterm, cei care se ocupă de demolări, au avut parte de surprize în momentul în care au deschis garajele, unde au gasit adevărate depozite. Aici se aflau canapele vechi, saci plini cu deseuri, piese de mobilier, peturi sau găleți de vopsea.

Numai în zona străzii Sirius urmează să fie demolate peste 100 de garaje, iar în locul actualelor baterii vor fi amenajate locuri de parcare. In luna decembrie a anului trecut, tot în acest areal au fost demolate alte câteva zeci de garaje, între blocurile la care accesul se face de pe Aleea Martir Istvan Andrei.

Nu este însă singura zonă în care vor fi demolate locurile de parcare. Echipele de intervenție vor mai pune la pământ baterii de garaje din zona Circumvalațiunii sau pe strada Ulmului.

Anul trecut, la Timișoara au fost rase de pe fața pământului 220 de garaje, cele mai multe dintre ele în zona Aleei Sănătății, 55.

În Timișoara sunt peste 7000 de garaje, inchiriate de municipalitate oamenilor.

Articolul precedentCriza forței de muncă în Timiș. Aducem lucrători din Asia
Articolul următorZiua Protecției Civile sărbătorită în centrul, la Timișoara. Demonstrații făcute de pompieri și de voluntarii de la Salvo