Polițiștii din Timiș au vrut să oprească, pentru control, o mașină care se afla în zona localității Iosif. Șoferul nu a tras pe dreapta a așa încât oamenii legii au pornit în urmărirea lui. Până la urmă, cel aflat la volan, un tânăr de 20 de ani a oprit.

Atât el cât și un pasager aflat în mașină au devenit agresivi în momentul în care li s-a cerut să se legitimeze. Un al treilea bărbat, care a ieșit din curtea unui imobil din apropiere, li s-a alăturat. Pentru că atitudinea lor devenea tt mai amenințătoare, unul dintre polițiști a tras în aer un foc de avertisment care i-a pus pe fugă pe scandalagii.

„Pe numele conducătorului auto, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, conducerea unui autovehicul neînmatriculat și conducerea unui autovehicul cu numar de inmatriculare fals. De asemenea cele trei persoane au fost sancționate conform Legii 61/1991 pentru tulburarea ordinii și liniștii publice cât și  pentru nerespectarea măsurile de restrictionare a circulației conform OM 3/2020”, se arată într-un comunicat al IPJ Timiș.

Articolul precedentUn bărbat și o femeie din Timiș, printre cele mai recente victime ale coronavirusului
Articolul următorMigranți fugiți dintr-un centru de carantină