SCM Politehnica a fost învinsă cu 26-24 de Dinamo București în Supercupa României la handbal masculin, la capătul unei partide foarte disputate și care a stat multe momente sub semnul echilibrului.

Campionii României s-au instalat încă de la început la conducerea partidei și au păstrat în permanență un avantaj de maxim 3 goluri. Cu toate că s-au apropiat la un gol în două situații, timișorenii au greșit mai mult și la pauză erau conduși cu 13-10.

Partea a doua a întâlnirii s-a desfășurat după aceleași coordonate, iar Dinamo a reușit la un moment dat să se desprindă și la 5 goluri. Cu 7 minute rămase până la final timișorenii s-au apropiat din nou la două goluri. Evoluția portarilor dinamoviști a fot însă una excelentă. Cu două minute rămase până la final, deținătorii Cupei României se puteau apropia la un gol. Pribanic a scăpat pe contraatac pe parte stângă, însă mingea a fost apărată de dinamovistul Heidaridad. S-a încheiat 26-24 în cele din urmă, iar Dinamo ridică și Supercupa deasupra capului.

Cel mai bun marcator timișorean a fost Filip Marjanovic, autor a 9 goluri. Celelalte reușite au fost semnate de Dragas 7, Pribanic 2, Sadoveac 2, Fenici 2 și Nastasie 2.

SCM Politehnica rămâne la Brașov, unde va pregăti în continuare primul meci al sezonului 2019-2020 din Liga Zimbrilor. Bănățenii joacă miercuri de la ora 18, cu Steaua, în capitală.

Articolul precedentSute de amenzi date de polițiști după o razie la Timișoara și în comunele din apropiere
Articolul următorCurățenie generală în zone mari din Timișoara. Strazile pe care se intră la măturat