Lucrările din zona centrală la Timișoara continuă și în acest final de săptămână. Pe una dintre străzile aflate în lucru deja s-au trasat și marcajele și se circulă, dar s-au început săpăturile pe una învecinată.

Strada Martin Luther a fost redată circulației vineri dimineața, de această dată în noua configurație. Aici șoferii pot circula pe 3 benzi, iar pe ambele părți ale acestei străzi au fost amenajate și locuri de parcare.

Șoferii au două benzi la dispoziție de pe care pot lua virajul la stânga, și dacă strada a fost reabilitată, muncitorii vor trebui să mai intervină la trotuare.

O PRIMĂ PARTE DIN LUCRAREA DE ANVERGURĂ DE MODERNIZARE A INFRASTRUCTURII DE MOBILITATE ÎN ZONA CENTRALĂ, GATA!Astă noapte s-au făcut marcajele pe strada Martin Luther, care leagă intersecția Punctele Cardinale de Hotel Continental. E cu totul altceva față de ce-a fost, cu trei benzi de trafic auto, un număr important de locuri de parcare și trotuare civilizate. Atât din punct de vedere funcțional, cât și ca aspect!Mai avem, însă, mult de lucru pe largul front deschis în vasta zonă, dar depunem eforturi pt ca totul să fie gata pe când încep școlile.Împreună, depășim greutățile! ÎMPREUNĂ, FACEM TIMIȘOARA MAI TARE CA ORICÂND!

Publicată de Nicolae Robu pe Vineri, 23 august 2019

Lucrările în zona centrală continuă însă. Circulația pe sub Bastionul Theresia a fost închisă și se lucrează la asfaltare la ieșirea către bulevardul Take Ionescu, dar și în jurul fântânii de la Punctele Cardinale.

Vineri dimineață muncitorii SDM au început să sape și în zona străzii Proclamația de la Timișoara. Aceasta urmeaza sa fie lățită la trei benzi pe portiunea dintre cladirea Bega și semaforul următor.

Lucrările de lărgire vor continua și pe bulevardul I.C. Brătianu, dar și în zona străzii Michelangelo. De pe bulevard deja a fost mutată stația de taxi și au fost desființate două stații de ale mijloacelor de transport în comun.

Articolul precedentOameni răniți după un accident de mașină în Timiș
Articolul următorHoți prinși după mai multe lovituri în Timiș