Iubitorii sporturilor extreme vor avea în sfârșit un loc în care să își practice hobby-ul, după ani de zile în care skatepark-ul Timișoarei a tot fost amânat.

Contractul pentru amenajarea skatepark-ului de la Timișoara a fost deja semnat de Primăria Timișoara cu două firme, care s-au asociat pentru a se prezenta la licitație. Este vorba despre Lovrintim și Rogera, care și-au adjudecat contractul la prețul de 1.758.186 lei fără TVA, după ce prețul de pornire a fost de 2.096.000.

Proiectul pentru skatepark a fost realizat de SC Urbanito City Concept SRL.

Am promis că îl vom amenaja, am făcut licitațiile pentru proiect, apoi pentru execuție, unde ne-am poticnit și am ajuns inclusiv în instanță, am câștigat acolo, dar a rămas tot neconstruit. Am luat-o de la capăt si am avut bucuria să finalizăm licitația fără probleme…Termenul de realizare este de 3 luni, prin urmare nu mai e mult, și mă adresez copiilor și tinerilor, și veti putea beneficia și de acest skate park„, a declarat primarul Nicolae Robu.

Skatepark-ul lângă Parcyul Central de la Timișoara trebuia finalizat încă din 2015, însă la acea vreme, firma care s-a ocupat de lucrări a susținut că în proiect erau erori mari, și a refuzat să continue lucrările. Astfel s-a ajuns în instanță, unde municipalitatea a câștigat procesul. S-a demarat o altă licitație, iar până în această vară pe strada Gării vor apărea rampele dedicate iubitorilor de sporturi extreme.

Până atunci, tinerii pot practica sportul favorit pe skatepark-ul amenajat în spatele Sălii Sporturilor Constantin Jude, unde încă din 2017 au fost montate mai multe rampe de diferite mărimi, aduse din Parcul Pădurice, unde fuseseră amplasate inițial.

Articolul precedentAtenție, șoferi! Posibilă întrerupere a serviciului de emitere rovinietă
Articolul următorȘapte urmăriți la nivel național prinși într-o singură zi în Timiș