Un hot din Timișoara a fost foarte activ de sărbători. Tânărul a dat spargeri în serie la mai multe garaje din oraș și a plecat cu tot ce a gasit mai valoros.

Bărbatul în vârstă de 24 de ani a început spargerile la jumătatea lunii decembrie, când a intrat într-un garaj de pe strada Martir Istovan Andrei, de unde a furat o mașină în valoare de 1000 de euro.

Omul nu s-a oprit nici în timpul sărbătorilor. Prima lovitură a dat-o la un garaj de pe strada Barbu Iscovescu, de unde a plecat cu o mașină și un set de 4 anvelope cu jante de aluminiu.

În noaptea de Crăciun s-a mutat în sudul Timișoarei, pe strada Mareșal Constantin Prezan, unde a spart trei garaje și de aici a luat tot ce i-a picat în mână. Pe lângă un set de anvelope cu jante de alumini, omul a mai furat un laptop, încălțăminte, trolere, dar și-a făcut și aprovizionarea pentru revelion, după ce a luat 29 de sticle pline cu băuturi alcoolice.

În urmă cu trei zile tânărul a lovit din nou. De aceasta dată ar fi intrat într-un alt garaj, pe strada Zlatna, de unde a furat o motocicletă și un alt set de anvelope cu jante de alumini, dar și un geamantan.

Bărbatul a fost prins de polițiști, dus în Arestul Poliției și s-a ales cu un dosar penal pentru furt calificat.

Articolul precedentZăpadă pe drumurile din vestul țării. Angajații de la drumuri intervin de urgență. VIDEO!
Articolul următorFinal tragic pentru un copil din Deva, adus la Timișoara cu elicopterul SMURD