Sală plină cum nu a fost la niciun meci de baschet al lui SCM Timișoara în ultimele sezoane ale Ligii Naționale, însă timișorenii nu au venit să vadă baschet ,ci un adevărat spectacol.

Americanii de la Harlem Globetrotters au implicat încă din primele momente ale show-ului publicul, când au provocat trei dintre spectatori la un concurs de dans, jurizat… de public, după care au intrat Globetrotters.

Întregul spectacol a avut la bază un duel Harlem Globetrotters – Washington Generals. Puțini au fost cei9 care s-au mai uitat la tabelă. Aruncări de de 4 puncte, folosite doar în show-urile trupei, jonglerii cu mingea sau aruncări și slam dunk-uri, dar și combinații superbe, toate au făcut parte din show-ul pus la cale de Harlem Globetrotters.

Kris Bruton, poreclit Hi-Lite, Tay Fisher, sau Firefly și Corey Law supranumit „Thunder” au fost cei trei jucători care au condus pe rând show-ul, la fel cum a făcut-o la început și singura fată din această echipa, Cherelle George, supranumită Torch.

Globetrotters s-au stropit cu apă, i-au stropit și pe spectatori, au urcat până în înaltul tribunei unde au împrăștiat confetti peste copilași. Saul White, cel supranumit „Flip”, a oferit surpriza serii, după ce s-a urcat pe coșul de baschet.

Imediat după finalul show-ului, Harlem Globetrotters i-a invitat pe toți cei prezenți la o sesiune de autografe pe parchetul sălii Constantin Jude.

A fost uimitor. Eu am mai avut ocazia să joc aici în 2008, dar publicul din această seară a fost uimitor, fanii au fost absolut minunați și sper să revenim aici în fiecare an. Ne antrenăm în fiecare zi, avem peste 300 de meciuri pe an. Suntem în Europa de prin februarie și reprezentația din această seară a încheiat turneul. A fost o modlitate excelentă de a încheia turneul, cu un public așa minunat. Ne este dor de casă, dar ne place să apropiem oamenii și familiile, iar în această seară a ieșit un eveniment minunat„, a declarat la final Franklin Handles, cel care a venit la Timișoara ca antrenor, după ce în 2008 a fost în teren în fața publicului de pe Bega.

Harlem Globetrotters și-a încheiat la Timișoara turneul mondial, iar în țara noastră au avut două show-uri, unul la Timișoara și altul la București.

Articolul precedentFavoritele la trofeu se luptă doar pentru bronz. Timișoara Saracens vrea revanșa pentru finala Cupei
Articolul următorAmenzi pentru șoferii care și-au parcat mașinile în parcurile aflate aproape de în centrul Timișoarei