Duelul dintre United Galați și Informatica Timișoara a fost unul fără istoric, cu echipa gazdă tot timpul la conducerea întâlnirii, iar Informatica străduindu-se să limiteze proporțiile scorului.

Soarta celor trei puncte a fost stabilită încă din prima repriză. Gălățenii au deschis scorul încă din minutul 3 prin Burdujel, pentru ca în următoarele 4 minute Cireș, Obadă și Tacot să ducă scorul la 4-0, cel care a fost și rezultatul la finalul unei reprize în care timișorenii au pus o singură dată în pericol real poarta gazdelor, prin Cojocaru.

Timișorenii au început la fel de prost repriza a doua și au încasat gol încă din primul minut de la Cireș, care a depășit un timișorean în bandă și l-a învins pe Voin cu un șut bine plasat. Până la final, gălățenii au mai punctat de alte trei ori, prin Tacot, Lașcu și același Cireș, care și-a desăvârșit hatrick-ul când mai erau 3 minute de joc. Timișorenii au răspuns cu o singură ocazie semnată de același Cojocaru, însă prea puțin chiar și pentru un gol de onoare.
Astfel, Informatica suferă cel mai dur eșec din acest campionat, rezultatul fiind și primul eșec fără gol marcat din ultimul an și juumătate. Ultima dată când Informatica nu a reușit să înscrie într-un meci din sezonul regulat era în aprilie 2018, când pierdea cu 10-0, tot la malul Dunării în fața lui United.

La finalul partidei, conducerea clubului timișorean l-a demis pe antrenorul Vitor Hugo Costa, iar de pregătirea echipei se va ocupa Valentin Ilaș, cel care a fost antrenorul timișorenilor și la finalul sezonului trecut.

Articolul precedentCTP, despre rezultatele alegerilor prezidențiale: PSD păstrează imaginea de jucător în liga mare
Articolul următorTrei tineri au ajuns la spital în urma unui accident în Timiș