Astăzi rămân fără apă rece locuitorii din Ohaba Forgaci. Întreruperea este programată pentru intervalul orar 9.00-14.00 și este necesară pentru spălarea rețelei și rezervorului de apă.

Joi se întrerupe furnizarea apei reci pe strada ,ătăsarilor. Întreruperea are loc între orele 9.00 și 14.00 și este necesară pentru conectarea conductei noi de apă la rețeaua de distribuție.

 Se va lucra la interesecția străzilor Mătăsarilor și Lalelelor. Înlocuirea conductei de pe strada Mătăsarilor, o conductă magistrală (diametru 1.000 mm) ce asigură alimentarea cu apă a zonei, este o investiție realizată de societatea Aquatim din fonduri proprii.

 Tot joi, între orele 9 și 15 se întrerupe furnizarea apei in Moșnița Veche și în Moșnița Nouă, pe străzile Bâlea, Primăriei, Surduc, Vidraru, Sfânta Ana, Dumitru Cristea și Sânziana pentru lucrări de extindere rețelei de distribuție. Se lucrează la intersecția DJ592/Calea Moșnița Veche. Între orele 8 și 12 se va întrerupe furnizarea apei și în Honorici, pentru spălarea rezervorului de înmagazinare.

“La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu  folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.” transmit reprezentanții companiei

Articolul precedentPeste 200 de amenzi în 6 ore. Planul poliției prinde contur
Articolul următorDezastru la retragerea în depou