Lucrările de reabilitare a străzilor din zona centrală intră în linie dreaptă, iar pentru ca acestea să fie încheiate cât mai rapid, străzi importante din zona centrală urmează să fie închise.

Astfel, vineri și sâmbătă, între orele 9 și 19, dar și luni, între orele 9 și 21, autovehiculele nu vor mai circula pe tronsonul strada Michelangelo – bulevardul Brătianu – strada 20 decembrie, până la intersecția cu bulevardul C.D. Loga.

Întreaga porțiune urmează să fie decopertată și va fi așternut un covor proaspăt de asfalt.

În zilele în care circulația va fi închisă, firobuzul 16, dar și mai multe minibuze rezervate transportului școlar, vor circula pe rute modificate. Pentru linia de firobuz care pleacă de pe bulevardul Sudului, traseul va fi micșorat, autobuzul urmând să întoarcă în fața Primăriei Timișoara și să meargă pe aceeași rută până în sudul orașului.

Iată rutele pe care vor circula minibuzele școlare pe durata închiderii circulației.

Minibuzele de pe traseele şcolare S1, S4, S6 şi S10 nu vor mai ajunge până la Colegiul Ion I.C. Brătianu şi Colegiul E. Ungureanu, ci îşi vor continua traseele pe B-dul I.C.Bratianu, str. Michelangelo, B-dul C.D.Loga, folosind staţia „Continental” situată pe B-dul I.C.Bratianu ca staţie de debarcare pentru elevii colegiilor menţionate anterior (staţia se află în lângă Hotelul Continental şi sucursala B.R.D.). La transportarea elevilor către adresele de domiciliu, elevii celor două colegii vor utiliza staţia „T.Grozavescu”, staţia liniei 40 (în spatele clădirii Poştei Mari),

Minibuzul de pe traseul şcolar S3 va folosi ca staţie de debarcare/îmbarcare a elevilor pentru Colegiul Ion I.C. Brătianu şi Colegiul E. Ungureanu, aceeaşi staţie „ T.Grozavescu” a liniei 40 (în spatele clădirii Poştei Mari),

Minibuzul de pe traseul şcolar S2 va circula pe traseul: str. 20 Decembrie 1989 – B-dul C.D.Loga, lăsând elevii Colegiului Ion I.C. Brătianu şi Colegiului E. Ungureanu la intersecţia str. 20 Decembrie 1989 cu B-dul C.D.Loga. La transportarea elevilor către adresele de domiciliul, se va folosi ca staţie de îmbarcare pentru colegiile menţionate mai sus, tot staţia „T.Grozavescu”, staţia liniei 40 (în spatele clădirii Poştei Mari), urmând traseul B-dul I.C.Bratianu – str. Michelangelo – B-dul V.Pârvan – Spl. Tudor Vladimirescu.

Duminică, circulația autovehiculelor va fi permisă pe străzile din zona centrală.

Articolul precedentLocomotivă cuprinsă de flăcări, în Timiș
Articolul următorSărbătoarea Sfântului Iosif cel Nou de la Partoș, pelerinaj pe jos