Timp de patru zile, șoferii din Timiș au avut parte de controale intense ale polițiștilor, soldate cu sute de amenzi, dosare penale și permise ridicate.

Poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, scopul lor find de a preveni accidentele prin combaterea principalelor cause care conduc la producerea acestora.  Ei au aplicat peste 400 de amenzi șoferilor indisciplinați, 127 dintre acestea fiind pentru depășirea limitei de viteză și 78 pentru neutilizarea centurii de siguranță.

“În perioada  19 – 22 noiembrie a.c., poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul îndeplinirii priorităţii naţionale în domeniul siguranţei rutiere, privind combaterea sistematică a cauzelor generatoare de accidente.”,  se arată într-un comunicat al IPJ Timiș.

Au fost sancţionaţi şi 7 pietoni care nu au respectat prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice.

“Ca măsură complementară, au fost reţinute în vederea suspendării 20 permise de conducere pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, nerespectarea limitelor legale de viteză, neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor. De asemenea, au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.”, mai precizează reprezentanții IPJ Timiș.

Polițiștii rutieriști în avertizează e șoferi că-și vor continua controalele și în weekend.

Articolul precedentSimona Halep primită în ropote de aplauze la Universitatea de Vest din Timișoara
Articolul următorTemperaturile scăzute duc la spargerea conductelor de apă