În ședința de plen consilierii locali au stabilit valoarea taxelor si impozitelor pentru anul viitor. Unele dintre acestea se majoreaza substantial.

Timisorenii propiretari de mașini vor plati impozite cu 50% mai mari. De asemenea, bani mai multi vor avea de platit si agentii economici, pentru care s-a aprobat majorarea impozitului pe cladiri cu o cota de 1,3.

Tot din 2019 se introduce taxa pentru sprijinirea turismului, in cuantum de 2%, fara TVA, si care va fi platita din tariful de cazare.

In plus, s-a cerut ca pe lista taxelor speciale pentru anul viitor sa fie introdusa si o taxa pe casatorie, pe care trebuie sa o plateasca tinerii care vor sa isi uneasca destinele in alte locuri decat in incinta Casei Casatoriilor. Ca sa se poata casatori in alte locatii, tinerii vor plati o taxa de 1.000 de lei. De la plata acestei taxe vor fi scutite persoanele cu dizabilitati si cele aflate in detentie.

Articolul precedentFetiță de opt ani agresată sexual
Articolul următorProiect unic in România început la Timișoara. Zeci de case vechi modernizate de Asociația Acasă în Banat