Un traficant de migranţi a fost dat în consemn la frontieră, după ce a fugit chiar din sediul Poliţiei de Frontieră Timişoara, în timpul unei pauze de audieri. Poliţiştii de fronteră şi colegii lor de la Poliţia Naţională îl caută deja de aproape o săptămână pe cetățeanul sirian, și asta deoarece incidentul a avut loc vinerea trecută.

Poliţiştii de frontieră au descins într-o locuinţă din Timişoara de unde l-au ridicat pe cetăţeanul sirian, împreună cu un irakian, ambii suspecţi într-un dosar de trafic de migranţi, relatează Ziare.com.

Amândoi se aflau în sediul Poliţiei de Frontieră Timişoara când, într-o pauză de audieri, în timp ce se afla pe hol, profitând de neatenţia celor care îi supravegheau, bărbatul a fugit. A traversat curtea instituţiei, apoi a sărit gardul şi s-a făcut nevăzut în trafic.

Poliţiştii de frontieră au pornit în căutarea fugarului. În ajutor le-au venit și colegii lor de la Poliţia Naţională care au adus un câine de urmă special antrenat.

Câinele i-a luat urma sirianului, însă la un moment dat urmele s-au oprit, semn că probabil bărbatul a urcat într-un mijloc de transport.

Poliţiştii de frontieră spun că este o chestiune de zile până când îl vor prinde pe fugar, care este cercetat pentru trafic de migranţi şi sechestrare de persoane.

Articolul precedentParlamentul se reunește în ședință comună pentru a numi noi șefi în instituții cheie: ANCOM și Curtea de Conturi
Articolul următorRomânia, ajutor de aproape 34 de milioane de euro după seceta din 2022