Cea de-a opta linie de transport școlar creată de Societatea de Transport Public Timișoara a avut succes, iar părinții copiilor au cerut o prelungire a rutei de la începutul săptămânii.

Vorbit despre microbuzul care a fost pus în funcțiune în urmaă cu o săptămână și care prelua elevii din zona Freidorf și care de luni va avea un traseu mai lung.

„Linia de transport scolar S8 va fi prelungită până pe strada Polonă (fosta Fabrică de Zahăr). În aceste condiții, traseul modificat și noile stații vor arăta astfel:

TRASEU DUS: strada Polonă – strada Ovidiu Cotruș – strada Ioan Slavici – strada Ardealul – strada Mircea Hoinic – strada Nicolae Andreescu și în continuare pe traseul existent pana pe Bulevardul General Ion Dragalina (Colegiul Național Bănățean).

STAȚII DUS: Polonă (statie Expres 7) – Răscoala din 1907 (stație Expres 7 și linia 3) – C.I. Nottara (stație Expres 7 și linia 3) – Podgoriei (stație Expres 7 și linia 3) – Liceul Auto (stație linia 3) și în continuare stațiile de pe traseul existent până la stația Colegiul Național Bănățean (statie S2,S5).

TRASEU ÎNTORS: Traseul existent până pe strada Nicolae Andreescu – strada Mircea Hoinic – strada Ardealului – strada Ioan Slavici – strada Ovidiu Cotruș – strada Polonă.

STAȚII INTORS: stațiile de pe traseul existent până la stația Liceul Auto (stație linia 3) – Podgoriei (stație Expres 7 și linia 3) – C.I. Nottara (stație Expres 7 și linia 3) – Răscoala din 1907 (stație Expres 7 și linia 3) – Polonă (stație Expres 7).

PLECĂRI DUS: Polonă – 07:25;
PLECĂRI ÎNTORS: Colegiul Național Bănățean – 12:10; 13:10; 14:10„, transmit reprezentanții Societății de Transport Public Timișoara.

STPT vrea ca până la finalul acestui an să introducă 10 linii dedicate excluisv transportului școlar.

Vă reamintim, transportul școlar a fost introdus la Timișoara în luna ianuarie, minibuzele făcând mai întâi legătura cu zonele Lipovei, Soarelui, Șagului și Circumvalațiunii. De atunci au mai fost introduse legături cu zonele Girocului, Torontalului, Modern, și acum Freidorf.

Articolul precedentBiserică din Timiș, cuprinsă de flăcări
Articolul următorAglomerație în Cetate. S-a reluat schimbul de gardă la Timișoara. Foto