Timişorenii care au traversat centrul oraşului au avut parte de o surpriză, odată cu amenajarea primelor treceri de pietoni sub formă de claviatură. Cea dintâi trecere pentru pietoni sub formă unor clape de pian a fost realizată în Piaţa Victoriei, mai exact la trecerea spre Catedrala Mitropolitană şi Filarmonica Banatul.

„Traversăm muzical momente mai grele, sau mai uşoare. O facem cu stil…în Timişoara. În ton şi semiton pentru pietoni şi doar pe clape albe pentru biciclişti”, a scris viceprimarul Timişoarei, Dan Diaconu, pe pagina sa de Facebook.

Următoarea zebră pian este trasată la trecerea spre Filarmonica Banatului din colţul primăriei. Vor mai urma asemenea zebre şi în dreptul Liceului de Muzică „Ion Vidu”, cât şi în apropierea Operei şi Teatrului, dinspre strada Sfântul Ioan.  Zebrele-pian sunt în ton cu noile trotuare care au fost amenajate pe inelul 1 al Timişoarei, care înconjoară cartierul Cetate.

Articolul precedentSpecialistii avertizeaza ca un al doilea val de imbolnaviri coronavirus ar putea sa apara foarte curand
Articolul următorAcoperiții care s-au învelit cu banii statului. Cine conduce SRL-urile Serviciilor. Autoritățile au încept să verifice licitațiile la minut din Sănătate